FAIRLINGO

Communicatie

In deze wereld van steeds snellere communicatie verbaast het me dat we vaak niet weten hoe we met elkaar mogen communiceren.
Kortaf, onvriendelijk, snauwerig…Alsof we elkaar al van te voren niet aardig mogen vinden. Een veel gehoorde klacht is dan ook dat de service tegenwoordig ver te zoeken is. Hoe verfrissend is het om een bedrijf te vinden dat nog “ouderwetse” service biedt.

fairlingo

Zoals u wellicht weet ben ik de laatste maanden druk bezig een nieuwe carriere op te bouwen. Als vertaalster/schrijfster. Daar komt best heel veel bij kijken. Alle tips zijn daarom meer dan welkom. Ik was dan ook heel blij met de tip van een vriendin om eens de site van fairlingo te bekijken.

Vertaalbureau Perfect

Een nieuw, en voor zover ik weet uniek, concept voor vertaalwerk. Ontstaan uit het bekende Vertaalbureau Perfect, geleid door dhr. Sam van Gentevoort.
Waarom is fairlingo uniek? Vooral vanwege de aanpak. Zakelijk maar zeer betrokken. Vriendelijk en enthousiast.

Kracht van fairlingo

Een tekst mag je nooit letterlijk vertalen. Dan kun je er net zo goed een vertaalmachine achter zetten. De kunst is om de inhoud opnieuw te schrijven in een andere taal. Maar wel zo, dat er niets van de oorspronkelijke betekenis verloren gaat.
Je kruipt als het ware in het hoofd van de opdrachtgever.
En hier komt de kracht van fairlingo om de hoek kijken. Door de persoonlijke aanpak blijft de klant heel nauw betrokken bij het vertaalproces.

Luisteren

Een van de belangrijkste vormen van communicatie is luisteren. Dat lijkt logisch, maar helaas gebeurt het veel te weinig. Hoe vaak heb ik  een schriftelijke vraag gesteld om daarop een vage verwijzing te krijgen of, nog erger, een antwoord wat in de verste verten niets te maken had met mijn vraag.

Vakkundig

Ik kan u verzekeren dat dit absoluut niet het geval is bij fairlingo.
Als beginnend vertaler stel ik liever vragen dan dat ik in het wilde weg maar wat ga zitten proberen. Iedere keer werd daar zeer geduldig, uiterst vriendelijk en vakkundig op gereageerd. Heel prettig. Een succesvol bedrijf weet dat het belangrijk is een open communicatielijn te houden met opdrachtgevers en werknemers. Fairlingo is in dit opzicht meer dan geslaagd.

Uitnodiging

Ik nodig u van harte uit de site te bekijken. Uw tekst krijgt alle aandacht en respect die het verdient.
Als vertaler hoop ik nog heel veel mooie opdrachten te mogen doen bij fairlingo.

Voor meer informatie:
www.fairlingo.com
www.Vertaalbureau-Perfect.nl